Justiție

DNA a clasat dosarul de corupţie deschis împotriva primarului din Sfântu Gheorghe

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a anunţat azi că Direcţia Naţională Anticorupţie a clasat dosarul de corupţie deschis în anul 2016 pe numele său.
Antal Arpad a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că i s-a adus recent la cunoştinţă acest lucru, adăugând că, fiind nevinovat, s-a aşteptat la acest verdict.

Primarul a fost cercetat într-un dosar legat de atribuirea unor contracte de modernizare a infrastructurii oraşului printr-un credit de la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare, fiind acuzat de utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice.

Mai exact, dosarul viza un împrumut de 12 milioane de euro de la BERD pentru modernizarea oraşului, respectiv modernizarea unor străzi, trotuare, reabilitarea iluminatului public, amenajarea unor piste pentru biciclişti şi amenajarea unor parcări.

The post DNA a clasat dosarul de corupţie deschis împotriva primarului din Sfântu Gheorghe appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: DNA a clasat dosarul de corupţie deschis împotriva primarului din Sfântu Gheorghe

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button