Justiție

Dublă campioană națională, agresată de polițistul din Sibiu

Una dintre cele două minore agresate sexual de poliţistul plasat în arest la domiciliu şi pe care acesta o antrena, în timpul liber fiind instructor de box, este dublă campioană naţională, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Conform sursei citate, pe fosta campioană, antrenorul poliţist a încercat să o violeze în aprilie 2018, când fata avea 12 ani, în timpul unei deplasări la Bucureşti.

A încercat din nou să violeze o altă fată de 17 ani, tot în timpul unei deplasări la Bucureşti, în luna februarie a acestui an.

IPJ Sibiu s-a sesizat din oficiu în 18 iulie iar pe 19 iulie a fost înregistrat, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, dosarul penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi corupere sexuală a minorilor, ca urmare a preluării cauzei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. Din 7 august, s-a dispus extinderea urmăririi penale în rem, cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol.

În 21 august bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, iar ieri s-a dispus arest la domiciliu.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ion Veştemean, a precizat că procurorii au decis, azi, să conteste măsura arestului la domiciliu pentru poliţistul acuzat de tentativă de viol şi agresiune sexuală.

The post Dublă campioană națională, agresată de polițistul din Sibiu appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dublă campioană națională, agresată de polițistul din Sibiu

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button