Justiție

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, la sediul Instanţei Supreme pentru confirmarea unui mandat de arestare preventivă

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, va fi adus în jurul orei 14:00 la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru confirmarea unui mandat de arestare preventivă în lipsă, emis anul trecut într-unul din dosarele de corupţie în care este cercetat.

Decizia Instanţei Supreme este practic o formalitate pentru că între timp fostul primar a fost adus în ţară din Madagascar şi acum se află la Penitenciarul Rahova.

Fostul edil trebuie să execute o condamnare definitivă de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri de pe litoral.

Şi în dosarul aflat astăzi pe rolul Instanţei Supreme, denumit „Polaris”, Radu Mazăre a primit o condamnare de 9 ani şi 10 luni, dar nu este definitivă.

The post Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, la sediul Instanţei Supreme pentru confirmarea unui mandat de arestare preventivă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, la sediul Instanţei Supreme pentru confirmarea unui mandat de arestare preventivă

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button