Justiție

Fostul primar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, încearcă să revină în funcţie

Fostul primar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, suspendat din funcţie de prefectul judeţului, Adela Muntean, în baza sentinţei definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, încearcă să revină în funcţie şi speră că Tribunalul Sibiu îi va da câştig de cauză, după ce a cerut suspendarea executării ordinului emis de prefect. Judecătoarea a decis pronunţarea la ora 12,00.

Avocata fostului primar susţine că acesta a rămas fără nicio sursă de venit, după ce a fost dat jos din funcţie şi că Astrid Fodor nu ar trebui să fie sancţionată ca edil, pentru ceva ce a făcut în mandatul trecut, când a fost unul din cei doi viceprimari ai lui Klaus Iohannis la Sibiu.

În replică, avocata care reprezintă Prefectura Sibiu în proces a spus că legea trebuie respectată şi că activitatea Primăriei Sibiu nu este afectată de plecarea lui Astrid Fodor, atribuţiile ei fiind preluate de fostul viceprimar, Corina Bokor, printr-o hotărâre adoptată de consilierii municipali.

The post Fostul primar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, încearcă să revină în funcţie appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fostul primar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, încearcă să revină în funcţie

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button