Justiție

Gheorghe Dincă, inculpat în cazul crimelor din Caracal, şi-a retras contestaţia pe care a formulat-o la decizia de arestare

Inculpatul din Caracal, Gheorghe Dincă, suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, şi a Luizei Melencu, de 18 ani, şi-a retras contestaţia pe care a formulat-o la decizia de arestare, a anunţat avocatul numit din oficiu.

Gheorghe Dincă a fost dus astăzi la tribunalul Craiova, unde ar fi trebuit să se judece contestaţia. El a spus, potrivit avocatului, că regretă faptul că le-a ucis pe cele două tinere. Gheorghe Dincă ar putea fi dus astăzi şi la spital pentru că a acuzat că ar fi fost bătut şi că are dureri mari în zona coastelor şi a pieptului, a mai declarat avocatul inculpatului.

Între timp a început o anchetă penală şi privind procurorii care au acţionat în cazul de la Caracal. Parchetul General anunţă că oamenii legii au ridicat ieri documente de la instanţe, parchete şi poliţia locală şi au făcut audieri. Cercetările vor continua şi azi.

În paralel, şi Inspecţia Judiciară face propriile verificări în acest caz. Modul în care au acţionat autorităţile va fi discutat azi şi într-o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

The post Gheorghe Dincă, inculpat în cazul crimelor din Caracal, şi-a retras contestaţia pe care a formulat-o la decizia de arestare appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Gheorghe Dincă, inculpat în cazul crimelor din Caracal, şi-a retras contestaţia pe care a formulat-o la decizia de arestare

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button