Justiție

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a fost adus ieri, din nou, la Bucureşti

El se află acum în Arestul Central al Poliţiei, din capitală. Decizia a fost luată la solicitarea procurorilor DIICOT, după încheierea cercetărilor la casa suspectului.

Gheorghe Dincă ar urma să fie supus unui test cu detectorul de minciuni și unei expertize psihiatrice. Între timp, urmează să fie analizate probele găsite la Caracal. Este vorba despre 7 camioane cu obiecte, care ar putea constitui probe în dosar, dar și alte elemente.

Circa 3.000 de metri pătrați din curtea și din grădina lui Dincă au fost scanați cu un dispozitiv special și s-au săpat aproape 40 de gropi, acolo unde aparatul a indicat că ar fi probleme. Sunt așteptate și rezultatele Institutului Național de Medicină Legală în privința ADN-ului din oasele găsite în pădure, despre care Dincă a afirmat că aparțin Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie.

Primele analize nu au putut stabili un ADN, deoarece oasele erau prea calcinate. Ancheta durează de aproximativ o lună și jumătate, de când s-a aflat atât de cele două adolescente care au dispărut după ce au urcat în mașina lui Dincă, la ocazie. Se fac cercetări și în privința modului în care oamenii legii au acționat în acest caz.

Săptămâna trecută, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Cătălin Zăvoianu, a fost audiat la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție. El este unul dintre procurorii, care au participat la operațiunea de salvare a Alexandrei Măceșanu, din noaptea de 25 spre 26 iulie, când s-a așteptat ore bune în fața casei lui Gheorghe Dincă, fără a se interveni

The post Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a fost adus ieri, din nou, la Bucureşti appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a fost adus ieri, din nou, la Bucureşti

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button