Justiție

Percheziții la persoane bănuite de fals de monedă

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu Mureş, cu sprijinul Oficiului Național Central pentru combaterea falsului de monedă şi sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureș au efectuat 3 percheziţii domiciliare în județul Cluj, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de falsificare de monedă, punerea în circulație de monedă falsă și înșelăciune.

Perchezițiile s-au desfășurat vineri, 13 septembrie, în județul Cluj, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de falsificare de monedă, punerea în circulație de monedă falsă și înșelăciune.

În fapt, în perioada mai – septembrie 2019, două persoane de pe raza județului Cluj ar fi falsificat bancnote din cupiură a 50, respectiv 100 de euro, pe care, ulterior le-ar fi pus în circulație pe raza mai multor județe.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate o unitate de calcul, imprimante, medii de stocare, mai multe bancnote contrafăcute de 50 și 100 de euro, precum și alte înscrisuri despre care există suspiciunea de a fi contrafăcute.

Faţă de cele două persoane bănuite de comiterea infracţiunilor, la data de 13 septembrie a.c. poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu-Mureş au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore.
Ulterior, față de una dintre persoane instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar față de cea de-a doua s-a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Bianca Tomuț / Virgil Natea

The post Percheziții la persoane bănuite de fals de monedă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Percheziții la persoane bănuite de fals de monedă

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button