Justiție

Procurorii Parchetului General au constatat mai multe nereguli în activitatea procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Caracal

Procurorii Parchetului General au constatat mai multe nereguli în activitatea procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Caracal şi a şefului instituţiei, anunţă Ministerul Public.

Instituţia a dispus infirmarea a cinci soluţii de netrimitere în judecată, în dosare de viol şi sesizarea Inspecţiei Judiciare pentru verificări.

Totodată, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova urmează să ia măsurile necesare pentru remedierea deficienţelor şi îmbunătăţirea activităţii la Parchetul din Caracal.

De asemenea, Inspectoratului General al Poliţiei i s-a cerut să facă demersuri pentru soluţionarea cu celeritate a cauzelor aflate în instrumentarea organelor de cercetare penală. Controlul de la Parchetul din Caracal a fost comandat la sfârşitul lunii iulie, după ce s-au constatat nereguli în desfăşurarea anchetei în cazul Gheorghe Dincă.

The post Procurorii Parchetului General au constatat mai multe nereguli în activitatea procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Caracal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Procurorii Parchetului General au constatat mai multe nereguli în activitatea procurorilor de la Parchetul Judecătoriei Caracal

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button