Justiție

Şeful Poliţiei Române a dispus un control în cazul prelevării probelor AND mamei Luizei Melencu

Şeful Poliţiei Române a dispus un control privind modul în care ofiţerul prezent la recoltarea de probe biologice de la mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal, şi-a îndeplinit obligaţiile de serviciu.

Monica Melencu a declarat, ieri, că a fost ‘forţată’ şi ‘umilită’ de un comisar de poliţie atunci când i s-au prelevat probe pentru o nouă expertiză ADN.

Ea a anunţat că a depus o plângere penală la Parchetul General, dar avocatul familiei nu a vrut să spună împotriva cui a fost depusă această plângere.

La începutul săptămânii trecute, Monica Melencu a refuzat să se prezinte la DIICOT pentru prelevarea probelor şi a fost amendată cu 5.000 de lei.

Autorităţile române au solicitat ajutorul FBI pentru o nouă expertiză genetică în cazul Luizei, dar şi pentru a stabili profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal.

The post Şeful Poliţiei Române a dispus un control în cazul prelevării probelor AND mamei Luizei Melencu appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Şeful Poliţiei Române a dispus un control în cazul prelevării probelor AND mamei Luizei Melencu

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button