Justiție

UPDATE: Anchetatorii au revenit pe teren, la Caracal

UPDATE ora 17,00: Gheorghe Dincă a fost dus la DIICOT pentru audieri

Gheorghe Dincă a fost dus la DIICOT pentru audieri, după ce, în această după-amiază, în timpul unor noi percheziţii la domiciliul său, a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere dispărute la Caracal, pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de aproape 15 ani, care reuşise să apeleze săptămâna aceasta la 112 pentru a cere ajutor, şi Luiza Melencu, de 18 ani, despre care nu se mai ştia nimic de câteva luni.

În timp ce anchetatorii caută trupurile celor două victime, câteva zeci de persoane revoltate de ultimele veşti sunt în continuare în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

********

Sunt și astăzi în căutarea probelor în lacul din apropiere. Până acum se știe oficial că suspectul nu a recunoscut niciuna dintre acuzații și nu a fost găsit niciun cadavru.

Gheorghe Dincă a fost acuzat doar de trafic de minori și de viol și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Una dintre cele mai importante probe de până acum din dosare este că apelurile victimei la 112 au venit de pe telefonul suspectului. Informația a fost făcută publică ieri, chiar de avocatul numit din oficiu, dar deocamdată criminaliștii nu au dat niciun detaliu despre desfășurarea anchetei.

Sunt așteptate și primele rezultate ale analizelor de laborator asupra probelor găsite în casa suspectului.
Ancheta a fost preluată de DIICOT . Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct al DIICOT, a declarat, azi, la Caracal, în faţa casei suspectului în cazul dispariţiei fetei de 15 ani, că colegii ei sunt acolo „de la 3 dimineaţa de pe data de 26 (vineri – nr.)” şi că fac tot ce este omeneşte posibil. Anchetatorii au descins în locuinţa suspectului vineri la ora 6.

The post UPDATE: Anchetatorii au revenit pe teren, la Caracal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Anchetatorii au revenit pe teren, la Caracal

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button