Justiție

Zece persoane au fost arestate pentru fapte de corupţie în dosarul înmatriculărilor frauduloase de maşini second-hand

Zece din cei 11 inculpaţi reţinuţi pentru fapte de corupţie în dosarul înmatriculărilor frauduloase de maşini second-hand au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, a hotărât aseară Tribunalul Sibiu, la propunerea procurorilor.

Printre aceştia sunt şi doi ingineri de la reprezentanţa din Sibiu a Registrului Auto Român, un inginer de la RAR Vâlcea şi un agent de poliţie din comuna Băgaciu, judeţul Mureş.

Potrivit procurorilor, funcţionarii publici din cadrul R.A.R, prin intermediul unor terţe persoane, pretindeau şi primeau sume de bani în legătură cu activităţi de identificare, omologare şi verificare a stării tehnice a vehiculelor în vederea înmatriculării.

Împreună cu complicii lor, aceştia foloseau anumite coduri, pe care le schimbau periodic, pentru a asigura conspirativitatea faptelor comise.

The post Zece persoane au fost arestate pentru fapte de corupţie în dosarul înmatriculărilor frauduloase de maşini second-hand appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Zece persoane au fost arestate pentru fapte de corupţie în dosarul înmatriculărilor frauduloase de maşini second-hand

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button