Degustare de vin crama Balla Géza la Petry Bistro

degustare-de-vin-crama-balla-geza-la-petry-bistro

Restaurantul Petry Bistro Grill & Wine organizează marți, 7 mai, de la ora 19.00, o degustare de vin crama Balla Géza borvacsora însoțită de o cină gastronomică.

Meniul constă din foie gras cu mascarpone în crustă de ciuperci de pădure (cu vin Frizzy – welcome drink), delicatese din brânzeturi mixte (cu vin Mustoasă de Măderat), salată kale cu brânză de capră, fenicul și mărar (cu vin Sauvignon Blanc), piept de rață, piure de conopidă, sos de rodii (cu vin Rosé), filet Mignon, piure de ciuperci, țelină, morcovi (cu vin Burgund) și mușchi de porc Wellington, cu piure de ceapă și salvie, varză de Bruxelles (cu vin Stonewine Cadarca).

Prețul meniului este de 140 lei/persoană.

Locurile sunt limitate, iar pentru a rezerva o masă sunteți rugați să sunați la numărul de telefon 0725 510 511.

Post-ul Degustare de vin crama Balla Géza la Petry Bistro apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Degustare de vin crama Balla Géza la Petry Bistro

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.