Life Style

Degustare de vinuri de la Crama Histria și ciocolată Chocolatist la Petry Bistro

Miercuri, 15 mai, restaurantul Petry Bistro Grill & Wine organizează de la ora 19.00 o degustare vinuri de la Crama Histria și ciocolată Chocolatist.

Meniul include coconut orange truffle – o trufă din ciocolată albă cu umplutură ganache din ciocolată albă, cremă de cocos și portocală confiată (cu vin Ammos Alb Riesling), Violet Star Dust – o pralină fină din ciocolată neagră 54% cacao cu cremă din ciocolată albă și ulei esențial de violete, decorată cu zahăr mov de violete (cu vin Ammos Rose), Rose for one – o pralină cu interior crocant din migdale albe, fistic, alune de pădure, miere, marțipan si kirsch (liqueur de cireșe) trasă în ciocolată cu lapte 32% cacao si decorată cu zahăr roz de trandafir (cu vin Nikolaos Roșu Merlot) și la final ciocolată picantă – ciocolată neagră 54% cacao, merișoare, semințe de dovleac, scorțișoară, cayenne si chilli (cu vin Nikolaos Alb Sauvignon Blanc).

Prețul meniului este de 80 lei de persoană. Locurile sunt limitate, iar pentru a rezerva o masă sunteți rugați să sunați la numărul de telefon 0725 510 511.

Post-ul Degustare de vinuri de la Crama Histria și ciocolată Chocolatist la Petry Bistro apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Degustare de vinuri de la Crama Histria și ciocolată Chocolatist la Petry Bistro

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button