”Gastro Rock” vă așteaptă la mare cu bunătățuri, muzici și oameni faini

gastro rock va asteapta la mare cu bunataturi muzici si oameni faini

După ce au încânta gusturile gurmanzilor din Reghin, rockerilor de la ”Maris Fest” și altor amatori de gusturi alese, rulota „Gastro Rock” a poposit la începutul acestei veri  pe malul mării, taman în 2 Mai. Adi și Vali Zugravu, cei doi păstori au rulotei ”Gastro Rock”, au făcut un cult în ce primește prezența la mare pe timpul verii, având deja o experiență acumulată la „Papa la Șoni” sau „ La CopaCabana”,  dacă e să amintim  doar două locații unde cei doi au deservit o grămadă de lume faină din Vama Veche sau 2 Mai.Cei doi au decis să meargă pe cont propriu astfel că,  începând cu luna iunie 2019,  sunt prezenți în 2 Mai, mai exact pe strada Falezei, la intrarea în Campingul Hacienda 2, lângă Hotel Perla. Playlistul Rulotei ”Gastro Rock” de la mare cuprinde deja binecunoscutele feluri de Rock Tortilla, de pui cu susan, pui cu curry, pui cu sos de usturoi, vită cu sos de brânză,  vită cu sos de hrean, de vită/porc, de vită/oaie, cu midii, vegetariană, la care se adaugă și alte bunătățuri precum midii, salată cu ton ”Gastro Rock”, salată de icre, salată de vinete sau  calamar pane.

La bază rămâne oferta de la Meniul Zilei, făcut la ceaun, numai bun de savurat după o baie copioasă în marea aflată în imediata apropiere, la nici 100 de metri de rulota ”Gastro Rock”. Eu am nimerit un meniu cu Ciorbă țărănească de pui și Gulyás de vită, unul pe cât de ieftit, pe atât de sățios. De menționat e pauza de două ore, în intervalul 16-18, în care Adi, Vali și Mircea, cei care se îngrijesc de Rulota ”Gastro Rock”, își mai trag sufletul, în rest se poate sta la mâncat, băut sau ce mai vreți voi, de la 8 dimineața până la ora 22. Gustul mâncării este în permanență presărat cu o muzică pe măsură, de la blues la rockuri faine, numai bune să-ți tihnească mâncarea și berea savurată alături de cei dragi.

Post-ul ”Gastro Rock” vă așteaptă la mare cu bunătățuri, muzici și oameni faini apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ”Gastro Rock” vă așteaptă la mare cu bunătățuri, muzici și oameni faini

Credit autor: Alin Zaharie.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.