Life Style

Peste 200 de politisti prezenti la datorie de Sarbatorile Pascale si 1 Mai!

Pentru siguranţa publică a cetăţenilor, în noaptea de Înviere, peste 150 de poliţiştii vor fi prezenţi, suplimentar faţă de dispozitivul curent, la toate cele peste 300 de lăcaşuri de cult, mânăstiri şi biserici, precum şi în zona adiacentă acestora, cu echipaje special constituite, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite. Totodată, în aceleaşi zone, fluidizarea traficului va fi asigurată de agenţii de poliţie rutieră. Echipaje de intervenţie sunt pregătite pentru a gestiona orice situaţie de natură să afecteze siguranţa credincioşilor care celebrează Învierea Domnului.Acţiunile ce vor fi întreprinse de Poliţia mureşeană au drept scop asigurarea desfăşurării în condiţii de deplină ordine şi siguranţă publică a manifestărilor specifice prilejuite de apropierea Sfintelor Sărbători Pascale, prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere vieţii şi integrităţii corporale, precum şi a furturilor din locuinţe şi din autoturisme.

Astfel, vor fi constituite dispozitive de ordine publică în zona lăcaşelor de cult, unde se desfăşoară slujbele religioase, precum şi în zonele turistice şi de agrement. Modul de asigurare a pazei obiectivelor economice, de colectare, transport şi depozitare a valorilor monetare se vor afla de asemenea în atenţia Poliţiei.

Fie că veţi petrece aceste zile în parcuri, la pădure, la mare sau la munte, fie că veţi face o scurtă plimbare în aer liber, poliţiştii vă recomandă să vă asiguraţi locuinţa la plecare şi să vă protejaţi bunurile şi bagajele, mai ales în zonele foarte aglomerate!

Dacă sunteţi victima unei infracţiuni, vă rugăm să apelaţi la Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă, formând numărul 112 – Apel gratuit!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş transmite tuturor mureşenilor sărbători fericite şi un Paşte luminat de bucuria Învierii!

IPJ Mures / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Peste 200 de politisti prezenti la datorie de Sarbatorile Pascale si 1 Mai!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button