Life Style

Seminar gratuit „Ce înseamnă îmbătrânirea și cum o putem remedia și preveni?”

Joi, 21 februarie, de la ora 17.30, Centrul de Întinerire Naturală organizează la sediul lor de pe strada Belșugului, nr. 24, un seminar gratuit intitulat „Ce înseamnă îmbătrânirea și cum o putem remedia și preveni?”.

Seminarul susținut de dr. Efimia Ciubotaru se adresează doamnelor și domnișoarelor care își propun atât pentru anul acesta, cât și cel următor, să arate mai bine și mai fermecător.

„Ce înseamnă mai frumoasă? Reducerea ridurilor, față strălucitoare și luminoasă, eliminarea pungilor de sub ochi, gât mai subțire, postura corectă, stare psihoemoțională îmbunătățită. Acestea nu sunt promisiuni, ci o realitate posibilă. Există oare vreo metodă noninvazivă, fără aparate, creme sau intervenții chirurgicale sau medicale, de îmbunătăţire a aspectului feţei, cu posibilitate de remodelare, eliminare a defectelor şi prevenire a semnelor de îmbătrânire? La seminar vei afla raspunsul și te vei convinge că funcționează. Este vorba de o metodă fiziologică de restabilire a arhitectonicii feţei şi gâtului, bazată pe principii de reacţii osteopatice şi neurologice, a ţesuturilor corpului uman. Este studiată şi acceptată de renumiţi medici neurologi, osteopaţi și fizioterapeuți”, a transmis pe pagina evenimentului dr. Efimia Ciubotaru.

Organizatorii promit că îndeplinirea dorinţei de a rămâne mereu tânârâ şi energică e mai simplă decât credeaţi, când ştiți cum să o faceți, doar cu propriile mâini și implicare.

Prezentarea va conține explicații teoretice și practice despre metodă, exemple de exerciții și manevre, dar și cazuri reale (înainte și după) ale persoanelor ce o practică.

Intrarea este liberă în funcție de disponibilitatea locurilor.

Post-ul Seminar gratuit „Ce înseamnă îmbătrânirea și cum o putem remedia și preveni?” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Seminar gratuit „Ce înseamnă îmbătrânirea și cum o putem remedia și preveni?”

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button