Seminar gratuit de întinerire naturală

seminar-gratuit-de-intinerire-naturala

Joi, 21 martie, de la ora 17.30, Centrul de Întinerire Naturală vă invită la un seminar gratuit pe tema „De ce îmbătrânim și cum să ne readucem tinerețea”.

În cadrul seminarului se va discuta despre metode noninvazive (fără aparate, creme sau intervenții chirurgicale/medicale) de îmbunătăţire a aspectului feţei, cu posibilitate de remodelare, eliminare a defectelor şi prevenire a semnelor de îmbătrânire. Este vorba de o metodă fiziologică de restabilire a arhitectonicii feţei şi gâtului, bazată pe principii de reacţii osteopatice şi neurologice, a ţesuturilor corpului uman. Conform organizatorilor, este studiată şi acceptată de renumiţi medici neurologi, osteopaţi, fizioterapeuti.

„Dacă ți-ai propus pentru anul acesta și viitorii ani să arăți mai bine, să arăți mai frumoasă, să fii mai fermecătoare, atunci cu siguranță acest seminar este pentru tine. Ce înseamnă mai frumoasă? Reducerea ridurilor, fața strălucitoare și luminoasă, eliminarea pungilor de sub ochi, gât mai subțire, postura corectă, stare psihoemoțională îmbunătățită! Acestea nu sunt promisiuni, ci o realitate posibilă”, a scris dr. Efimia Ciubotaru pe pagina evenimentului.

Cursul va fi susținut de dr. Efimia Ciubotaru la sediul centrului din str. Belșugului, nr. 24, Târgu-Mureș.

Intrarea este liberă, în funcție de disponibilitatea locurilor.

Post-ul Seminar gratuit de întinerire naturală apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Seminar gratuit de întinerire naturală

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.