Echipa PNLPolitică

La aniversară

Am fost prezent alături de Președintele României, Klaus Iohannis, Prim-ministrul, Nicolae Ciucă, colegi și reprezentanți ai conducerii Partidului Național Liberal la Vila Florica – Muzeul Național Brătianu, la sărbătorirea împlinirii a 147 de ani de la înființarea partidului nostru.
De Vila Florica se leagă tradiția istorică a familiei liberale Brătianu într-un mod indestructibil, la fel cum istoria României moderne și democrate se leagă de Partidul Național Liberal.
Un partid care a dat Țării legi bune, care au pus-o definitiv pe drumul modernizării sub deviza “Prin noi înșine”. Și o dinastie politică care a dat Țării o pleiadă de oameni politici valoroși, al căror crez suprem era libertatea.
Oameni care au marcat viața politică a României democrate, care nu au ezitat să-și apere convingerile în cele mai grele circumstanțe și care au sfârșit – unii – în închisorile comuniste. Oameni care, după Revoluția din 1989, când România a reintrat pe făgașul său normal, al libertății, și-au asumat frecvent guvernarea și deciziile grele.
Sunt mândru să fac parte din acest partid istoric, de care se leagă atât dezvoltarea și modernizarea României, cât și tradiția noastră democratică și ai cărui reprezentanți au spus PREZENT în toate momentele mari ale istoriei noastre.
La mulți ani nouă! La mulți ani României!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button