Politică

Liberalii solicită sesiune extraordinară în Parlamentul României

Partidul Naţional Liberal (PNL) a solicitat birourilor reunite permanente convocarea unei sesiuni extraordinare, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, în perioada 26 august – 2 septembrie, cu o săptămână mai devreme decât începerea sesiunii normale, pentru „a rezolva câteva proiecte de lege importante aflate în dezbatere parlamentară şi de interes public.”

„Vedem ce s-a întâmplat la Caracal, caz care de fapt este vârful aisbergului, şi dorim de urgenţă dezbaterea proiectului de lege în ceea ce priveşte recursul compensatoriu. Este un proiect de lege care astăzi se află în Camera Deputaţilor. De asemenea, Partidul Naţional Liberal solicită respingerea legii privind investigarea magistraţilor, acea secţie de investigare a magistraţilor. Nu în ultimul rând, solicităm abrogarea Ordonanţei de Urgenţă 114, care a blocat investiţiile, a alungat investitorii şi vedem că a blocat creditarea şi ceea ce se întâmplă astăzi în economia românească multe se datorează acestei Ordonanţe 114”, a declarat vineri, 16 august, într-o conferinţă de presă, senatorul Cristian Chirteş, preşedintele PNL Mureş.

Alex TOTH

Post-ul Liberalii solicită sesiune extraordinară în Parlamentul României apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Liberalii solicită sesiune extraordinară în Parlamentul României

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button