Politică

Marius Pașcan, deputat PMP Mureș: Demisionați, analfabeți funcționali!

În urmă cu un an și jumătate (ATENȚIE!), îi solicitam printr-o interpelare primului ministru trimiterea Corpului de control pentru verificarea neregulilor grave la lucrările Autostrăzii Transilvania, pe tronsonul Târgu-Mureș – Câmpia Turzii. Evrika! După aproape un an și jumătate a catadicsit doamna Viorica-Vasilica Dăncilă să-mi răspundă, desi obligația sa legală de a răspunde unui parlamentar era de maximum trei săptămâni.
Aflăm astfel că ,,În baza aprobării Prim-ministrului, CCPM a efectuat o acțiune de control la Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere S.A., cu următoarele obiective:
– verificarea respectării dispozițiilor legale cu privire la modul de obținere a avizelor și a autorizației/autorizațiilor de construire în vederea executării lucrărilor aferente Autostrăzii Transilvania, pe tronsonul Târgu-Mureș – Câmpia Turzii;
– verificarea respectării dispozițiilor legale cu privire la îndeplinirea atribuțiilor referitoare la urmărirea, coordonarea și monitorizarea lucrărilor de construcție, precum și la executarea și recepția lucrărilor aferente proiectelor de infrastructură transeuropeană de transport.
În urma acțiunii de control, raportul, în conținutul căruia au fost inserate neregulile și deficiențele constatate a fost transmis spre informare/valorificare atât unității de parchet competente, cât și instituțiilor abilitate în scopul întreprinderii demersurilor legale ce se impun.”
Vedeți, oameni buni, de ce merg anapoda lucrurile în această țară?! Dacă doar după un an și jumătate, premierul României confirmă ceea ce eu susțineam într-o sesizare pertinentă, de ce nu s-a întreprins nimic concret în acest sens. La ce să ne așteptăm în continuare de la acest guvern de indolenți și incompetenți?!
Demisionați, analfabeți funcționali, nu mai împovărați țara cu incompetența și demagogiile voastre!


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Marius Pașcan, deputat PMP Mureș: Demisionați, analfabeți funcționali!

Credit autor: Agenda de Mureș.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button