Politică

NEW ENTRY – UDMR îi înlocuiește în Consiliul Local Târgu Mureș pe demisionarii Furó și Bakó cu Boros și Biró

CONSILIERI LOCALI. Joi, 4 iulie 2019, UDMR își completează grupul din forul deliberativ al municipiului Târgu Mureș cu doi noi consilieri locali. Locurile lăsate libere de demisionarii Furó Judita și Bakó Szabolcs vor fi luate de Boros Gyula și Biró Csaba Szilveszter, în prima ședință ordinară a Consiliului Local.

 

Dacă înlocuitorul arhitectei Furó Judita a fost comunicat public de deputatul Vass Levente, pe ultima sută de metri a mandatului său de președinte al filialei municipale, înlocuitorul tânărului Bakó nu a fost încă comunicată oficial de conducerea UDMR.

 

Ca și în cazul Furó, când următorul pe lista supleanților, Tamási Zsolt-József (directorul Liceul Teologic Romano-Catolic), a declinat oferta contestatului Vass de a prelua atribuțiile de consilier local – în semn de critică la adresa pactului fățiș pe care UDMR Târgu Mureș l-a făcut cu politica administrativă a primarului Dorin Florea -, și a fost desemnat Boros Gyula, nici înlocuitorul lui Bakó nu a fost ușor de găsit.

 

Cel care, conform listei de supleanți a UDMR Târgu Mureș, avea prioritate pentru desemnarea în forul delibrativ al orașului Kovács Árpád Géza. În urma refuzului acestuia, locul lui Bakó în Consiliul Local Târgu Mureș va fi ocupat până în vara anului viitor de Biró Csaba Szilveszter (43 de ani), director general al Appia Advertising Group, un proiect de hotărâre în acest sens (care va fi supus aprobării plenului în 4 iulie) fiind deja redactat.

 

Cătălin VISCHI


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: NEW ENTRY – UDMR îi înlocuiește în Consiliul Local Târgu Mureș pe demisionarii Furó și Bakó cu Boros și Biró

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button