Politică

Premierul a cerut ministrului Transporturilor revocarea din funcţie a directorului CNAIR, Narcis Neaga

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut, azi, ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al CNAIR, informează un comunicat al Guvernului .
Potrivit sursei citate, decizia vine după ce premierul a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea şi monitorizarea proiectelor de investiţii în infrastructură o analiză referitoare la stadiul mai multor proiecte de investiţii în infrastructura de transport.

Astfel, premierul a solicitat explicaţii cu privire la întârzierile de proiectare şi execuţie pentru tronsoanele 2 şi 3 ale autostrăzii Sibiu – Piteşti, precum şi la întârzierea lansării procedurii de execuţie pentru tronsonul 4 al aceluiaşi proiect.

Totodată, şeful Executivului a cerut să îi fie prezentate explicaţii cu privire la faptul că nu a fost relansată procedura de licitaţie pentru execuţia secţiunilor 3 şi 4 din drumul expres Piteşti – Craiova, ca urmare a contestării procedurilor iniţiale.

În acelaşi timp, prim-ministrul şi-a exprimat ferm nemulţumirea legată de faptul că actuala conducere a Companiei Naţionale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj – Deja, asumate a fi finalizate la sfârşitul anului 2018, se precizează în comunicatul citat.

The post Premierul a cerut ministrului Transporturilor revocarea din funcţie a directorului CNAIR, Narcis Neaga appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Premierul a cerut ministrului Transporturilor revocarea din funcţie a directorului CNAIR, Narcis Neaga

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button