Politică

Premierul cere revocarea șefului CNAIR

Prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului transporturilor să-l revoce pe Narcis Neaga din funcţia de director general interimar al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Potrivit unui comunicat al Guvernului, cererea vine după o analiză din care au rezultat, între altele, întârzieri nejustificate în implementarea proiectelor de infrastructură de transport.

Viorica Dăncilă:

Dau exemplul Autostrăzii Sibiu-Pitești, secțiunea 4, care avea documentația gata din luna mai a anului 2018, însă, actualul management a anulat-o și timp de mai bine de un an nu a făcut niciun demers pentru promovarea investiției. Un alt exemplu îl reprezintă secțiunile 3 și 4, aferente drumului expres Craiova-Pitești, ale căror proceduri de proiectare și execuție sunt blocate, deși documentația este definitivată încă din anul 2017.

Viorica Dăncilă a mai acuzat conducerea Companiei Naționale că și-a asumat termene total nerealiste pentru finalizarea proiectelor și a dezinformat cu privire la stadiul și la evoluția unor investiții majore, cum ar fi deschiderea integrală a circulației pe Autostrada Sibiu-Nădlac și realizarea a 180 de km de autostradă până la sfârșitul acestui an.

The post Premierul cere revocarea șefului CNAIR appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Premierul cere revocarea șefului CNAIR

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button