reSTART Targu Mures reSTART România

Dezvoltăm Târgu Mureș-ul

Inovare și performanță!

Unul dintre obiectivele Guvernului PNL îl constituie digitalizarea și informatizarea, elemente definitorii pentru mediul de business din România și, implicit, din Târgu Mureș.

Cercetarea, inovarea, competitivitatea și noțiunea de smart city sunt apanajele viitorului și vom pleda pentru implementarea acestora și în orașul nostru.

Parte a proiectului de digitalizare a României, un pas important pentru realizarea conceptului smart city, va fi scanarea stradală 3D a celor 41 de municipii reședință de județ printre care se numără și Mureșul. Mai mult decât atât, România va include în Programul Național de Reformă un plan pentru recuperare și reziliență, iar domeniile care vor beneficia de investiții sunt cercetare-inovare, mediul de business, administrație publică etc. Cu sprijinul Guvernului liberal vom atrage investitori și vom susține antreprenorii locali prin programe elaborate pe baza realității economice a orașului, contribuind la dezvoltarea unor noi modele de business. Rezultatul va fi creșterea locurilor de muncă și, implicit, a economiei orașului.

Va trebui să muncim strategic şi cu viziune pentru eliminarea barierelor de orice fel între mureşeni şi să transformăm interculturalitatea care ne defineşte în principalul nostru avantaj competitiv.

 

Viitor prosper prin in­vestiții reale

Pentru ca orașul și comunitatea noastră să devină un exemplu pe harta administrativă națională trebuie să eliminăm barierele birocratice și să pledăm pen­tru transparență și depolitizare în toate instituțiile statului naționale și locale.

Prin elaborarea unor programe de in­vestiții reale și viabile pornind chiar de la nevoile locuitorilor municipiului, îm­preună cu viitorul Guvern, vom contribui la îmbunătățirea vieții târgumureșenilor.

Alexandru GYORGY – Candidat la Camera Deputatilor

#DezvoltămTârguMureșul

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 11200025 / Executat de Level One Marketing SRL prin https://stiri.infomures.ro )

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button