reSTART Targu Mures reSTART România

Digitalizare, debirocratizare și transparență în sectorul public

Digitalizarea, debirocratizarea și transparența procesului decizional în sectorul public atrag cu sine fonduri suplimentare care vor putea fi investite pentru binele locuitorilor.

Soluțiile digitale pot susține și consolida funționarea statului. Este nevoie de simplificarea procedurilor de lucru între instituții pentru a debloca proiecte care au ca rezultat final dezvoltarea orașului și a comunității noastre.

Lupta împotriva corupției va fi dublată de lupta pentru evoluție, modernizare și dezvoltare constantă la nivel de infrastructură, transport, educație, sănătate, turism și mediu de afaceri. De asemenea, chiar și în această perioadă dificilă din cauza pandemiei, Guvernul liberal continuă investițiile, susținând motorul economic reprezentat de domeniul construcțiilor. Astfel, au fost alocate 16,1 miliarde de lei pentru investiții în primele șase luni ale anului 2020, cea mai mare sumă alocată investițiilor în ultimii 10 ani.

Un aspect important este investiția în locuințe destinate tinerilor, o prioritate pentru un Târgu Mureș depopulat de generația tânără. Vocea târgumureșenilor este auzită și prioritară în activitatea mea de viitor senator.

Dezvoltare locală pentru Târgu Mureș

Ne confruntăm cu un export de oameni și idei către alte orașe. Pentru a combate acest fenomen, în planul de guvernare al PNL există proiecte care vor atrage resurse financiare destinate modernizării comunității noastre prin extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, reabilitarea termică a blocurilor și a drumurilor din oraș.

Astfel, Târgu Mureșul va deveni un loc unde generațiile tinere își vor dori să trăiască și să se dezvolte.

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 11200025 / Executat de Level One Marketing SRL prin https://stiri.infomures.ro )

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button