Sănătate

ANALIZE – Liderul pe piața diagnosticelor de laborator din România și-a deschis primul centru de recoltare în județul Mureș

DIAGNOSTIC DE LABORATOR. Divizia de Servicii de Diagnostic a suedezilor de la Medicover, Synevo, a deschis în această lună primul centru de recoltare din Târgu Mureș, pe strada Molter Károly nr. 3, în apropierea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

 

Acesta este primul centru de recoltare deschis de Synevo în județul Mureș, firma fiind lider pe piața diagnosticelor de laborator din România (este prezentă în 35 de judeţe din ţară), cu o ofertă de peste 2.000 de tipuri de analize, unele foarte complexe şi avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator.

 

Pentru a saluta intrarea pe piața mureșeană, Synevo a anunțat un program de trei luni de oferte speciale, cu reduceri de până la 45% la prețul analizelor, program valabil până în 8 octombrie 2019.

 

Andrada VLAS

 

 

 


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ANALIZE – Liderul pe piața diagnosticelor de laborator din România și-a deschis primul centru de recoltare în județul Mureș

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button