Curs despre interpretarea etichetelor alimentare

curs despre interpretarea etichetelor alimentare

Marți, 2 iulie, de la ora 18.30, Bistro New Life din Târgu Mureș găzduiește un nou eveniment de nutriție. De această dată, cei prezenți vor afla cum să citească și cum să interpreteze etichetele alimentare.

„Mulți oameni nu înțeleg ce este bun și ce ar trebui evitat de pe lista ingredientelor din produsele alimentare. Oamenii nu știu cum să citească tabelul cu datele nutriționale de pe ambalaj. Acestea conțin informații importante și ne ajută să decidem dacă dorim să cumpărăm ceva sau nu. Dacă doriți să înțelegeți mai bine cum să interpretați etichetele produselor alimentare, vă invit la acest curs”, a transmis dieticianul Konrád Szallós-Farkas.

Cusul conține un seminar de o oră în care învățăm elementele de bază ale listelor de ingrediente și tabelele nutriționale, 30 de minute de practică/exemple concrete, o sesiune de întrebări și răspunsuri și notițe de curs imprimate pentru fiecare cursant.

Datorită mărimii Bistroului New Life, numărul de locuri este limitat, așadar este necesară înscrierea.

Participarea este asigurată de înscriere și plătirea taxei de participare a cursului. Taxa este de 25 lei și poate fi plătită online sau prin ordin de plată.

Pentru înscriere sau orice alte întrebări, îl puteți contacta direct pe dietician pe pagina lui personală de Facebook, Konrád Szallós-Farkas.

Post-ul Curs despre interpretarea etichetelor alimentare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Curs despre interpretarea etichetelor alimentare

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.