Sănătate

Ora de nutriție: Feed Your Brain! Legătura dintre Alimente, Creier și Productivitate

Daciana Sabău vine miercuri 18 septembrie 2019 de la ora 18:00, la sediul Co Place de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 171 pentru o oră de nutriție.

„„Feed your brain” este un nou concept de conștientizare despre alimentele care ne hrănesc creierul și ne ajută să ne maximizăm toate acțiunile din viață noastră, conducându-ne astfel la o productivitate sporită. Pe scurt, e un stimulent pentru performanța personală și implicit profesională. Care este legătura dintre Alimente, Creier și Productivitate? Alimentele pe care le consumăm zi de zi ne influențează starea de spirit, vitalitatea și energia. Când sunt nutritive, ele ne aduc focus, bună-dispoziție, energie și productivitate maxima. Când nu ne hrănesc creierul, toate cele de mai sus scad dramatic sau dispar complet”, au transmis organizatorii evenimentului.

Participarea la seminar este gratuită. Pentru mai multe detalii, puteți lăsa un mesaj privat pe pagina de Facebook Co Place sau a Dacianei Sabau.

Post-ul Ora de nutriție: Feed Your Brain! Legătura dintre Alimente, Creier și Productivitate apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ora de nutriție: Feed Your Brain! Legătura dintre Alimente, Creier și Productivitate

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button