Sănătate

SCREENING – Campanie gratuită pentru depistarea cancerului de prostată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

MUREȘ. Începând de luni, 15 aprilie, și până inclusiv vineri, 19 aprilie 2019, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş se va derula o campanie pentru screeningul adenocarcinomului de prostată (o tumoră malignă epitelială localizată la nivelul epiteliului acinilor glandulari prostatici).

 

Această acţiune se va desfăşura în Cabinetul de Urologie (camera 4.179) din Ambulatorul de Specialitate Adulţi, în intervalul orar 9-13, iar pacientul va beneficia de consult de specialitate, ecografie şi o testare PSA (dacă pacientul vine cu bilet de trimitere de la medicul de familie).

 

Pacienţii care nu au bilet de trimitere de la medicul de familie vor beneficia de consult de specialitate şi ecografie, a informat biroul de presă al unității spitalicești. Această campanie se adresează bărbaţilor în vârstă de peste 40 de ani, aparent sănătoşi.

 

Andrada VLAS


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: SCREENING – Campanie gratuită pentru depistarea cancerului de prostată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button