VIRUS – Gripa a făcut a cincea victimă în județul Mureș: un copil de patru luni a murit

virus gripa a facut a cincea victima in judetul mures un copil de patru luni a murit

DECES. Un copil în vârstă de patru luni din județul Mureș, confirmat cu virus gripal de tip A, a murit, informația fiind confirmată de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

 

Copilul avea condiţii medicale preexistente şi nu a fost vaccinat antigripal. Acesta este cel de-al cincilea deces înregistrat în acest sezon de iarnă în județul Mureș a cărui victimă a confirmată cu virus gripal.

 

Celelalte patru persoane din județul Mureș decedate în acest sezon, cu virus gripal tip A confirmat, sunt: un bărbat în vârstă de 47 de ani (care a decedat în 3 ianuarie), un bărbat în vârstă de 70 ani (care a decedat în 7 ianuarie), un bărbat în vârstă de 59 de ani (care a decedat în 24 ianuarie) și un bărbat în vârstă de 87 de ani (care a decedat în 17 februarie). Toate victimele aveau condiţii medicale preexistente şi erau nevaccinate antigripal.

 

Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, la nivel național numărul deceselor din acest sezon a ajuns astăzi la 186.

 

Andrada VLAS


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: VIRUS – Gripa a făcut a cincea victimă în județul Mureș: un copil de patru luni a murit

Credit autor: admin.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.