Workshop „Nutriția în hipotiroidism” la Târgu Mureș

workshop nutritia in hipotiroidism la targu mures

Neoreka (strada Strâmbă, nr. 36A) va găzdui în 19 iulie, de la ora 18.00, un workshop despre nutriția în hipotiroidism.

Workshop-ul va fi susținut de Monica Sânpălean, nutriționist dietetician.

Specialist în nutriție și dietetică, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș, specializarea nutriție și dietetică (2011), și a masteratului în nutriție clinică și comunitară în cadrul aceleiași universități (2013), Monica Sâmpălean este membru fondator al asociației ProNutriție, prin intermediul căreia a implementat programe cu scop informativ, educativ, științific și terapeutic, dobândind experiență în domeniul educației alimentare.

„Funcționarea tiroidei sub parametrii normali poate sta în calea atingerii obiectivelor tale, mai ales când vorbim de scăderea în greutate. Ca să nu apelezi la fel de fel de sfaturi neavizate, este important să afli ce ne spun studiile în legătură cu acest aspect, și care sunt schimbările pe care trebuie să le faci în stilul tău de viață, pe lângă tratamentul convențional primit de la medicul specialist”, a transmis Monica Sâmpălean.

Taxa de participare EARLY BIRD este de 85 de lei, cu plata la recepție până în data de 15 iulie inclusiv, taxa de participare după această dată fiind de 100 de lei.

Post-ul Workshop „Nutriția în hipotiroidism” la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Workshop „Nutriția în hipotiroidism” la Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.