Acțiuni ale Poliției Mureșene pentru siguranța cetățenilor

actiuni ale politiei muresene pentru siguranta cetatenilor

În perioada 27-29 iulie, polițiștii au intervenit la 220 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 460 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate aproape 60 de infracțiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acționat la nivel judeţean pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

S-a intervenit la 220 de evenimente, dintre care 208 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 57 de infracţiuni, 7 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 7 persoane urmărite la nivel naţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 464 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 180.000 lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 1.666 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.

Astfel, au fost reținute 41 de permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Post-ul Acțiuni ale Poliției Mureșene pentru siguranța cetățenilor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Acțiuni ale Poliției Mureșene pentru siguranța cetățenilor

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.