Social

Angajări la spitalul din Târnăveni

Spitalul Municipal „Dr. Gh. Marinescu” din Târnăveni organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale vacante de inginer la Serviciul Intern de Prevenire și Protecție, PSI Situații de Urgență și Securitate și un post de economist la Compartimentul Audit Intern, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inginer, candidații au nevoie de studii superioare cu diplomă de licență de inginer (cu diplomă de licență însoțită de foaie matricolă), cursuri de specialitate în domeniul sănătății și securității în muncă, situații de urgență și PSI și o vechime în funcția de inginer de minimum 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist, candidații au nevoie de studii superioare cu diplomă de licență de economist (cu diplomă de licență însoțită de foaie matricolă) și o vechime în funcția de economist de minimum 3 ani.

Dosarele se pot depune la sediul instituție până în 4 iulie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 446 161, interior 150.

Post-ul Angajări la spitalul din Târnăveni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Angajări la spitalul din Târnăveni

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button