„Asumarea – cheia Succesului”, un nou eveniment marca JCI EduClub

asumarea cheia succesului un nou eveniment marca jci educlub

JCI EduClub organizează vineri, 31 mai, de la ora 18.30 în Bastionul Măcelarilor din Cetatea Medievală Târgu Mureș un nou eveniment intitulat „Asumarea – cheia Succesului”.

„După minunata experiență trăită alături de Cercetașii României la Festivalul Luminii și activitățile desfășurate în cadrul acestuia, EduClub revine la formatul întâlnirilor cu invitați. Echipa de proiect formată din voluntari ai JCI Târgu Mureș a pregătit o nouă seară educativă”, a spus Maria Brîndușa Meruțiu, manager de proiect JCI EduClub.

De această dată invitată este Maria Roșca, membru John Maxwell Team. Evenimentul va oferi participanților ocazia de a afla mai multe despre modul benefic în care oamenii se pot raporta la eșec, dezvăluindu-le totodată unul dintre ingredientele cheie care contribuie la transformarea eșecului în cale spre succes.

Intrarea se face pe bază de donație, locurile fiind limitate. Prin urmare este recomandată completarea formularului de înscriere.

Sponsorii evenimenturului sunt Teatru 3G și Laborator Emanuela.

Post-ul „Asumarea – cheia Succesului”, un nou eveniment marca JCI EduClub apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Asumarea – cheia Succesului”, un nou eveniment marca JCI EduClub

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.