Social

Atelier pentru cei mici „Ne jucăm și învățăm!”

Vineri, 5 iulie, de la ora 11.00, Co Place situat pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 171, Târgu Mureș va găzdui un eveniment educațional dedicat copiilor.

Conform părerii organizatorilor, joaca și învățarea sunt direct proporționale. Astfel, „Ne jucăm și învățam”, un eveniment Co Place și Junior Upgrade, reprezintă o oră în care copii cu vârstă între 3 -5 ani vor avea parte de jocuri educative, dar mai ales de interacțiune cu alți copii de vârste apropiate.

De ce merită să ajungi cu cel mic la acest eveniment? „Pentru că joaca, educația și dezvoltarea personală sunt instrumentele care pot schimba copiii de azi în adulții liberi, puternici, curajoși, independenți și mai ales empatici cu tot ce se întâmplă în jurul lor”, a spus Harvat Sarah, persoana din spatele Junior Upgrade.

Junior Upgrade își propune ca prin educație non-formală să dezvolte calități fundamentale pentru copii și adolescenți, calități precum gândire pozitivă, inteligență emoțională, empatie, abilități sociale, leadership, prezentare, cunoaștere de sine și încredere în forțele proprii.

Atelierul este organizat în cadrul evenimentului de lansare Co Place. Co Place este spațiul care găzduiește mai multe concepte într-un singur loc: co-working space și un show-room cu vânzare de produse (concept & co-store).

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru înscrieri, vizitați pagina de Facebook a evenimentului „Ne jucăm și învățăm!”

Post-ul Atelier pentru cei mici „Ne jucăm și învățăm!” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Atelier pentru cei mici „Ne jucăm și învățăm!”

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button