Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață, la Shopping City Târgu Mureș

Vizual Cine la shopping se rasfata voucher dublu agata

Târgu Mureș, 15 aprilie 2021 – În apropierea sărbătorilor de Paște, Shopping City Târgu Mureș își invită vizitatorii să se lase inspirați de atmosfera caldă și colorată de primăvară și să aleagă darurile perfecte pentru cei dragi. Centrul comercial le-a pregătit oferte și reduceri de până la 50%, experiențe de shopping în condiții de maximă siguranță și posibilitatea de a câștiga vouchere cu valoarea dublă a cumpărăturilor de Paște.

Câștigă un voucher cadou cu valoare dublă, prin înscriere online

De Paște, Shopping City Târgu Mureș le oferă clienților care fac cumpărături de minimum 200 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru propriul răsfăț sau pentru a fi făcute cadou. În perioada 15-29 aprilie, participanții se pot înscrie exclusiv online, pe site-ul https://shoppingcitytargumures.ro/voucherul-dublu/, la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață”. Aceștia pot câștiga un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs ( în limita sumei de 600 de lei). 

Oferte și reduceri de până la 50%, pentru mai multe cumpărături de sezon

Cadoul perfect va fi mai ușor de găsit atunci când clienții pot profita de oferte atrăgătoare la magazinele preferate. Astfel, la Smyk (până pe 2 iunie) și OptiBlu (până pe 4 mai), vizitatorii se pot bucura de până la 50% reducere la produsele selectate. Gerovital pune la dispoziția clienților 30% reducere la produsele din gama H3 Equilibrium (până pe 18 aprilie), iar Benvenuti oferă 25% discount la toate gențile și poșetele din colecția nouă. Până pe 30 aprilie, Hoco oferă 10% reducere la toate accesoriile GSM din gama auto. Pentru cei interesați de călătorii, până pe 14 aprilie, DERTOUR  a pregătit oferte last minute pentru vacanțe în Egipt – Hurghada, începând de la 378 euro/ persoană.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Mureș controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Mureș: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Mureș a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele Shopping City Târgu Mureș pe site-ul shoppingcitytargumures.ro, pe pagina de  Facebook și Instagram.

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Datorită măsurilor sanitare de preventie și dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet – CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.