Social

Cititorii ne sesizează: Întârzieri la ridicarea gunoiului în Tîrgu-Mureș

În așteptarea licitației pentru desemnarea operatorului care să se ocupe de preluarea gunoiului menajer, Tîrgu-Mureș intră, se pare, într-o nouă criză a deșeurilor. Tîrgumureșenii sunt din ce în ce mai stresați de faptul că, în plină vară, ghenele de gunoi stau, din nou, zile în șir, pline ochi, fără ca oamenii de la salubrizare să vină să le golească. Astăzi am primit fotografii și mesaje din zona Secuilor Martiri.

„Fotografii făcute azi dimineața, str. Secuilor Martiri, lângă terenul de sport. Stă așa de zile întregi”, ne-a scris o cititoare în urmă cu câteva minute. Mesajul său a fost precedat, la sfârșit de săptămână de alte întrebări postate în spațiul virtual de tîrgumureșeni care nu înțeleg ce se întâmplă de gunoiul este ridicat cu întârziere din cartiere.

Contactat telefonic, viceprimarul Sergiu Papuc dă asigurări că problema se rezolvă astăzi, cel târziu mâine. „Problema pornește de la Stația de Sortare care nu funcționează încă, iar la Depozitul de la Sânpaul nu se lucrează sâmbăta și duminica, fapt care duce la apariția acestei întârzieri sesizată de cetățeni mai ales atunci când volumul de deșuri este mare. Astăzi, cel târziu mâine dimineață, problema se rezolvă, vor fi ridicate deșeurile și din zona respectivă”, a declarat viceprimarul Sergiu Papuc, care spune că, din datele pe care le are, nu știe să existe probleme de altă natură în ceea ce privește ridicarea și transportul deșeurilor de pe raza municipiului Tîrgu-Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cititorii ne sesizează: Întârzieri la ridicarea gunoiului în Tîrgu-Mureș

Credit autor: Agenda de Mureș.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button