Social

CIVISM. Cativa mureseni au imobilizat doi hoti care au lasat un batran fara portmoneu in autobuz!

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut ieri, pentru 24 de ore, două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 13,10, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş au fost sesizaţi de către o patrulă a Poliţiei Locale Tîrgu Mureş cu privire la faptul că două persoane i-ar fi sustras unui bărbat un portmoneu, în timp ce acesta se afla într-un mijloc de transport în comun.

Poliţiştii au identificat persoanele în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 55 de ani şi o femeie, de 44 de ani, ambii fiind din municipiul Tîrgu Mureş.

În fapt, femeia în cauză, în timp ce se afla în autobuz, ar fi sustras portmoneul din borseta unui bărbat, de 85 de ani, lângă care s-a aşezat, după care, la coborârea din mijlocul de transport în comun, bărbatul, de 55 de ani, ar fi determinat persoana vătămată să coboare cu întârziere, permiţându-i astfel femeii să se îndepărteze.

După coborârea în staţia din Piaţa Republicii, cele două persoane s-au despărţit, moment în care victima l-a observat pe bărbat şi s-a deplasat după acesta, iar pe strada Lăcrămioarei, cu ajutorul cetăţenilor şi a patrulei Poliţiei Locale Tîrgu Mureş, bărbatul a fost reţinut, iar până la sosirea echipajului de poliţie şi femeia de 44 de ani s-a prezentat la faţa locului.

Persoanei vătămate i-a fost restituit portmoneul, cu toate bunurile, iar faţă de cele două persoane, la aceeaşi dată, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CIVISM. Cativa mureseni au imobilizat doi hoti care au lasat un batran fara portmoneu in autobuz!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button