Social

Corn mucegăit la școală

Abia a început școala că în Mureș au reapărut nemulțumirile legate de calitatea produselor de panificație distribuite în școli. Un părinte din comuna Band a anunțat conducerea școlii că fiica lui a adus acasă corn cu mucegai. Directorul a luat legătura cu firma care distribuie produsele și împreună au ajuns la concluzia că mucegaiul a apărut peste noapte, ca urmare a condensului, după transportul cu mașina frigorifică. De asemenea, termenul de valabilitate lipsea de pe ambalajul produsului.
Părinții fetei care a adus acasă cornul cu mucegai l-au predat în această dimineață conducerii școlii din Band:


Directorul Școlii Profesionale din Band, Gheroghe Creți a luat legătura cu reprezentanții firmei care distribuie cornul și laptele.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Mureș a efectuat astăzi controale și a găsit la Band un corn care prezenta urme de mucegai și alte asemenea 18 cornuri la școala din Nazna.
Direcția de Sănătate Publică Mureș s-a autosesizat în acest caz și va efectua un control la Band. Purtătorul de cuvânt, Gabriela Uifăleanu:

Verificări la școlile cu probleme a dispus și prefectul judetului Mures, Mircea Dușa care a convocat pentru vineri dimineața și o ședință cu factorii responsabili din județ.

The post Corn mucegăit la școală appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Corn mucegăit la școală

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button