Social

Curs de igienă, la Târgu-Mureş

Metropolitan Beauty Academy organizează vineri, 30 august, între orele 15.00 și 19.00 o nouă sesiune de curs de noțiuni fundamentale de igienă, avizat de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației Naționale, în urma căruia se va obține un certificat valabil timp de 3 ani.

Un serviciu adițional oferit în urma acestui curs este anunțarea din timp a aproprierii datei de expirare, cu posibilitatea de a fi reînnoită.

Pentru ocuparea locului în următoarea serie de curs, candidații sunt rugați să se prezinte la sediul Metropolitan Beauty Academy, pe strada Bartok-Bela nr.1-3 din Târgu-Mureș, între orele 10.00 – 18.00, cu o copie după cartea de identitate, și taxa cursului, în valoare de 90 lei/persoană. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se percepe și un discount.

De asemenea, înscrierea la această sesiune se poate face și online, prin trimiterea documentelor la adresa de e-mail metropolitan@curs-calificare.ro.

Pentru mai multe informații, puteți apela numărul de telefon 0753-192.525.

Alex Ionuţ ORBAN

Post-ul Curs de igienă, la Târgu-Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Curs de igienă, la Târgu-Mureş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button