Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale a localităţii Gheja

delgaz grid sisteaza alimentarea cu gaze naturale a localitatii gheja

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 20 iunie, începând cu ora 8.00, în localitatea mureşeană Gheja.

“Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 12.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Delgaz Grid.

(Redacţia)

 

Post-ul Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale a localităţii Gheja apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale a localităţii Gheja

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.