Social

Jandarmii continuă activităţile de supraveghere în municipiul Sibiu

Jandarmii supraveghează zona din municipiul Sibiu unde ieri a apărut un urs, însă până în prezent animalul nu a fost depistat, a anunţat Jandarmeria Sibiu.

O persoană a sesizat ieri dimineaţa în jurul orei 5,00, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, faptul că pe strada Bahluiului intersecţie cu Aleea Călăreţilor a văzut un urs de talie mică. Începând cu ora 05,07, la faţa locului s-au deplasat patru jandarmi şi ulterior alţi opt jandarmi şi patru poliţişti locali, fiind cooptat şi un reprezentant al AJVPS Sibiu. Până în jurul orei 09,00 nu a fost depistată prezenţa ursului în desişul dinspre Valea Aurie.

Un echipaj de jandarmerie a reluat în această dimineaţa, începând cu ora 6,00 activităţile de căutare şi supraveghere în zona în care a fost văzut ursul.

Jandarmii sunt sprijiniţi în această acţiune de către Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Sibiu şi Serviciul Public Grădina Zoologică Sibiu.

The post Jandarmii continuă activităţile de supraveghere în municipiul Sibiu appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Jandarmii continuă activităţile de supraveghere în municipiul Sibiu

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button