Social

La mulți ani PNL!

Mesajul președintelui PNL Târgu Mureș cu ocazia aniversării a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal

Ervin Molnar, deputat de Mureș, președintele PNL Târgu Mureș:

Cea mai veche formațiune politică din România, Partidul Național Liberal, a fost înființat pe 24 mai 1875, iar membrii săi s-au remarcat de-a lungul istoriei țării noastre. Instaurarea monarhiei constituționale, obținerea independeței de stat, crearea României Mari, adoptarea Constituției din 1923 și relansarea economică după criza din 1929-1933 sunt câteva dintre momentele importante care au fost înfăptuite de către membrii liberali. Tocmai de aceea, este just să afirmăm că România modernă se bazează pe doctrina liberală.
I.C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, Radu Câmpeanu, Ion Ghica etc sunt nume de seamă ale Partidului Liberal, fiind cei care au pus bazele unei Românii dezvoltate, orietantată spre uniune, modernitate, excelență.
Azi, la aniversarea a 146 de ani de la înființarea partidului, este nevoie să ne reamintim valorile și doctrina impuse de aceștia și continuate de toți membrii actuali ai PNL: modernizarea societății și a instituțiilor statului, stabilitate, coeziune socială, dezvoltare.
La mulți ani, PNL

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button