Social

Material lemnos confiscat

În 31 iulie, în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au oprit pentru control în trafic pe D.J.153C, în localitatea Ibănești Pădure, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 32 de ani din localitatea Reghin.

Din documentele prezentate de către conducătorul auto a rezultat că acesta transporta cantitatea de 18,58 metri cubi lemn rotund molid foc.

În urma controlului a fost identificată cantitatea de 4,64 mc de material lemnos din aceeaşi specie, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 4,64 mc material lemnos a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Reghin.

Tot în 31 iulie, în jurul orei 12.00, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Deda au oprit pentru control în trafic pe DJ 154 A în comuna Ruşii Munţi, o autoutilitară condusă de un tânăr de 28 ani din comuna Ibănești care transporta cantitatea de aproape 3 mc cherestea rășinoase și cantitatea de aproape 4 mc grinzi rășinoase fără documente de proveniență.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de aproape 7 mc material lemnos a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Răstolița.

Post-ul Material lemnos confiscat apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Material lemnos confiscat

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button