Social

Material lemnos confiscat de la un bărbat din Hodac

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au identificat în trafic luni, 11 iunie, pe DJ 153 H, în localitatea Hodac, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Hodac, care transporta material lemnos, cu un ansamblu de vehicule.

S-a procedat la măsurarea și calcularea volumului de material lemnos în cauză, rezultând o cantitate de 35,17 metri cubi lemn rotund pentru foc, de esență molid, cu 24,06 metri cubi în plus față de cantitatea de material lemnos înscrisă pe avizele de însoțire ale transportului.

„Prin urmare, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, totodată cantitatea totală de 24.06 cubi lemn rotund pentru foc, de esenţă molid, în valoare de 2.165 de lei fiind confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Gurghiu”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

 

Post-ul Material lemnos confiscat de la un bărbat din Hodac apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Material lemnos confiscat de la un bărbat din Hodac

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button