Social

Programul „IMM Leasing de echipamente și utilaje”, publicat în Monitorul Oficial. Ce condiții trebuie să îndeplinească firmele interesate, pentru a putea accesa programul.

OUG nr.118/2020 privind aprobarea Programului de susținere a intreprinderilor mici și mijlocii „IMM Leasing de echipamente și utilaje”  a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 655 din 24 iulie 2020. Noul program își propune stimularea accesării finanțărilor de tip leasing financiar în vederea achiziționarii de active noi sau second-hand pentru desfășurarea activității companiilor, în special a …
Post-ul Programul „IMM Leasing de echipamente și utilaje”, publicat în Monitorul Oficial. Ce condiții trebuie să îndeplinească firmele interesate, pentru a putea accesa programul. apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Programul „IMM Leasing de echipamente și utilaje”, publicat în Monitorul Oficial. Ce condiții trebuie să îndeplinească firmele interesate, pentru a putea accesa programul.

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button