Social

Radio Tg.Mureş creşte spectaculos în audienţe

Conform ultimul Studiu de Audiență Radio, realizat de IMAS – Marketing și Sondaje SA și Mercury Research, mai mult de 180 de mii de ascultători aleg zilnic programele în limba română şi ale minorităţilor difuzate la Radio Tg.Mureş.

Audienţa medie zilnică netă măsurată este de 12,3 %, iar cota de piaţă de 11,3 %, indici care fac ca Studioul Teritorial de Radio Tg.Mureş să se situeze prin emisiunile sale în Top Radio, pe arealul său de acoperire (judeţele Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov), depăşind posturile cu acoperire naţională.

În acelaşi timp, Rețeaua Radio România Regional se situează în topul celor mai ascultate posturi de radio la nivel național, cu o audienţă zilnică netă de peste 1.620.000 de ascultători!

Studiourile teritoriale Radio România din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Târgu Mureș și Timișoara înregistrează şi o cotă de 9,4% Market Share la nivel național, ceea ce o plasează pe locul 3.

În cadrul cercetării realizate de IMAS – Marketing și Sondaje SA și Mercury Research s-a măsurat audiența posturilor de radio la nivel național, urban şi în municipiul București, în perioada 07 ianuarie – 21 aprilie 2019.

Mulțumim ascultătorilor noștri pentru fidelitate!

Virgil Natea

The post Radio Tg.Mureş creşte spectaculos în audienţe appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Radio Tg.Mureş creşte spectaculos în audienţe

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button