SC Media Marketing SRL: Au fost finalizate lucrările de modernizare ale drumului comunal DC132 din comuna Band

sc media marketing srl au fost finalizate lucrarile de modernizare ale drumului comunal dc132 din comuna band

În cursul lunii august 2019 au fost finalizate lucrările la obiectivul de investiţie „REABILITARE ȘI MODERNIZARE DRUM COMUNAL DC132 DIN COMUNA BAND, JUDEȚUL MUREȘ”, lucrări finanțate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală – Etapa 2, pe baza unui contract multianual de finanțare încheiat, în luna octombrie 2017, între Comuna Band și Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Proiectul a avut ca scop modernizarea drumului comunal DC 132 care uneşte Comuna Band cu Comuna Pogăceaua, traversând localităţile Drăculea Band şi Fânaţe, precum şi a unui număr de 2 poduri din localitatea Drăculea Band. Lungimea drumului modernizat este de 7.000 m, cu lățimea părții carosabile de 5,50 m.

Lucrările de modernizare asigură parcurgerea străzilor în condiții de siguranță și confort, scurgerea apelor de pe suprafața carosabilă, evacuarea și conducerea lor către emisari, prin sanţuri din pământ, rigole carosabile şi rigole de acostament.

Valoarea contractului de execuție a fost de 6.241.949 lei TVA.

SC Media Marketing SRL a oferit servicii de consultanţă tehnică și financiară în elaborarea documentaţiei şi întocmirea dosarului investiţiei conform solicitărilor finanţatorului, în vederea încheierii contractului de finanţare multianual cu MDRAPFE.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: SC Media Marketing SRL: Au fost finalizate lucrările de modernizare ale drumului comunal DC132 din comuna Band

Credit autor: Agenda de Mureș.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.