Social

Târnăveni: Podul peste Târnava Mică se închide marți!

Marți, la ora 11, circulația rutieră pe podul peste Târnava Mică se întrerupe și compania Strabag începe lucrările de demolare și de construcție a noului pod, anunță primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheșan.

Potrivit primarului Sorin Megheșan, conform graficului de lucrări, în luna noiembrie ar trebui să se reia circulația în zonă pe noul pod care va costa circa 1,7 milioane de euro și de care se vor bucura generațiile următorilor 100 de ani. Până la finalizarea lucrărilor, edilul de la Târnăveni spune că s-au luat măsuri astfel încât disconfortul locuitorilor, deși destul de mare, să nu presupună blocarea circulației în oraș.

Este funcțional podul pietonal, iar mașinile pot circula pe variantele alternative Adămuș și Cuștelnic-strada Bradului. Pe durata lucrărilor, instituțiile de intervenție vor acționa conform unui plan bine stabilit. La Centrul “Victoria” se amenajează o bază pentru o mașină a pompierilor, iar intervențiile medicale vor fi realizate, în program de 24/24, de SMURD și Ambulanță. În caz de intervenție a elicopterului SMURD, a fost amenajată o pistă de aterizare în curtea Spitalului”, subliniază edilul de la Târnăveni care le cere locuitorilor înțelegere și răbdare pe perioada lucrărilor. 


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Târnăveni: Podul peste Târnava Mică se închide marți!

Credit autor: Agenda de Mureș.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button