Social

Veste bună de la CNAIR: Contractul pentru finalizarea construcției Variantei Ocolitoare Tîrgu-Mureș a fost scos la licitație! Vezi valoarea proiectului în articol

CNAIR anunță pe pagina sa de internet că a fost scos la licitație contractul pentru finalizarea construcției Variantei Ocolitoare Tîrgu-Mureș a fost scos la licitație. Potrivit sursei citate, valoarea ewstimată a proiectului este de 47.000.000 euro fără TVA.

Anunțul de licitație a fost postat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP), iar data limită pentru depunerea ofertelor este septembrie 2019.
„Pe Varianta de ocolire Tîrgu-Mureș, în lungime de 11,643 km, vor fi realizate 8 poduri/ pasaje/ viaducte și 2 intersecții giratorii. Această Variantă Ocolitoare va asigura legătura Sighișoara – Tîrgu-Mureș – Reghin, pentru a reduce volumul traficului ce traversează municipiul Tîrgu-Mureș în direcţia sud – nord”, se precizează pe site-ul CNAIR, unde se mai subliniază că „după finalizarea lucrărilor, accesul pe această variantă se va face din DN13 pe relația Brașov – Sighișoara – Tîrgu-Mures, km 155 și din DN15 pe relația Reghin – Tîrgu Mureș – Turda, km 84”.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Veste bună de la CNAIR: Contractul pentru finalizarea construcției Variantei Ocolitoare Tîrgu-Mureș a fost scos la licitație! Vezi valoarea proiectului în articol

Credit autor: Agenda de Mureș.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button